Sistemul de șapte grupuri de ruletă

Mecanismul sistemului grupului de șapte este o metodă foarte simplă care se aplică jocului de ruletă.

Începeți prin a paria o singură piesă și faceți întotdeauna același pariu, în aceeași culoare sau culori alternante, pentru șapte lovituri consecutive până când ajungeți la câștigarea unei singure piese cele mai bune casino online. Dacă, la sfârșitul celor șapte pariuri, rezultatul a fost negativ, întreaga pierdere plus o unitate se presupune ca noua masă care urmează a fi pariată și alte șapte pariuri se fac până la câștigarea unei piese.

Dacă, la sfârșitul celui de-al doilea șapte pariuri, rezultatul a fost totuși negativ, întreaga pierdere plus o unitate este luată din nou ca miză și se fac alte șapte pariuri și așa mai departe.

Sistemul de ruletă D’Alembert

Sistemul D’Alembert se bazează pe presupunerea unei reveniri la echilibru deoarece se închide cu zero deșeuri.

Pentru combinații simple, ne referim la diferența dintre loviturile pierdute și loviturile câștigate, deci, de exemplu, dacă se pierd 90 de lovituri și 57 sunt câștigate, se spune că diferența este 33.

Diferența poate fi negativă sau pozitivă, de fapt, într-un anumit număr de lovituri jucate, este posibil, de asemenea, ca cei câștigați să fie majoritari.

Dar nimeni nu a reușit încă să exploateze o astfel de situație favorabilă în așa fel încât să echilibreze o situație simetrică nefavorabilă.

Practic, dacă ar veni 90 de negri și 57 de roșii și se juca pe negru, este clar că 33 de piese ar fi fost câștigate pentru că, găsindu-ne mereu câștigători, nu am fi fost niciodată forțați să aplicăm o progresie sau o majusculă.

Dacă, pe de altă parte, am juca pe roșu, am fi pierdut 33 de lovituri, dar câte piese am fi putut pierde? Cu siguranță multe altele, în funcție de sistemul aplicat, deoarece progresia sau poziția verticală ne-ar fi forțat să jucăm cu mize din ce în ce mai mari.

Diferența de ruletă

Decalajul relativ scade odată cu creșterea numărului de fenomene examinate.

Subliniez ruda, matematicianul care a enunțat legea deșeurilor, a dorit evident să se mențină în limitele de siguranță.

Cel mai simplu exemplu de deviere de cinci ori valoarea rădăcinii pătrate a numărului de linii este o serie de la 25 la roșu sau negru împotriva zero la combinația opusă, deoarece de cinci ori rădăcina pătrată a lui 25, care este 5, dă exact 25.

Din legea cifrelor, știm că o serie de 25 ar putea apărea o singură dată în 33.554.432 linii fără a lua în considerare zerourile.

Având în vedere zerourile, care sunt 932.067, aceste accesări devin în total 34.486.499, ceea ce durează exact un secol pentru a proveni dintr-o ruletă care dă 945 de accesări pe zi.